O nama

O nama

Inicijativa Da-Mogu pokrenuta je s ciljem promoviranja ru─Źnog rada, odr┼żive mode, a ponajvi┼íe kako bi pru┼żila priliku za zapo┼íljavanje onima koje je pandemija najvi┼íe pogodila ÔÇô osobama starije ┼żivotne dobi, osobama s invaliditetom, te socio-ekonomski ugro┼żenima. Jednako va┼żan nam je anga┼żman profesionalnih, stru─Źnih pletilja koje osiguravaju odgovor na ve─çu potra┼żnju te potrebnu dopunsku obuku pletiljama koje to trebaju. Odabrali smo ru─Źno ra─Ĺene kape, pletene i heklane, jer se radi o lijepom i va┼żnom dodatku odje─çi, ali i zato jer cijeli proces izrade donosi brojne blagodati na┼íim pletiljama i okoli┼íu. Kape su postale nu┼żni modni dodatak tijekom hladnijih mjeseci i boravka na otvorenome, bilo da je rije─Ź o ┼íetnji gradom ili prirodom. Na┼íi proizvodi izra─Ĺeni su od 100% merino vune, kupljeni od provjerenih dobavlja─Źa, a na┼íe kape moderne su, kreativne i izra─Ĺene s puno ljubavi.

DA-MOGU TIM

Tatjana A─çimovi─ç

Direktorica je dru┼ítvenog poduze─ça i pokreta─Źica inicijative Da-Mogu. Producentica je i projektna menad┼żerica u podru─Źjima audiovizualnih djelatnosti i izvedbenih umjetnosti, dugogodi┼ínjeg iskustva u ja─Źanju kapaciteta zajednice kroz rad na zagovaranju i po┼ítivanju prava osjetljivih skupina. Osnovala je Udrugu za promicanje stvarala┼ítva i jednakih mogu─çnosti Alternator i 13 godina bila je umjetni─Źka direktorica Festivala prava djece. Predaje umjetni─Źku produkciju na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku i Umjetni─Źkoj akademiji u Splitu. Aktivna je planinarka i strastvena pletilja.

Irena Petrovi─ç

Voditeljica je proizvodnje, prodaje i komunikacija u Da-Mogu poduze─çu, diplomirana novinarka koja se u radu posvetila projektima namijenjima prvenstveno djeci i mladima. Ima vi┼íegodi┼ínje iskustvo rada u me─Ĺunarodnoj organizaciji, te se aktivno bavi volonterstvom u podru─Źju medijske pismenosti. Slobodno vrijeme ─Źesto provodi izvan grada, a me─Ĺu najdra┼żim aktivnostima za razonodu joj je ─Źitanje knjiga.

Vanja Hraste

Ozbiljna i strastvena pletilja, glavna je pletilja u timu Da-Mogu. Plete od malih nogu i rado prenosi pleta─Źka znanja organiziraju─çi edukacije. Diplomirana filmologinja koja dugi niz godina radi na podru─Źju audiovizualnih umjetnosti. Osmislila je i vodila projekt ÔÇťMilo za dragoÔÇť s osnovnom idejom razmjene dobara bez upotrebe novca. Dru┼ítveno je anga┼żirana te zagovara prava ┼żivotinja. ┼Żivi na selu sa suprugom i dva psa.

VIZUALNI IDENTITET

Sanjin Kaštelan, autor fotografija

Radio je na raznim projektima, sura─Ĺivao s agencijama, radio modne editorijale, fotografirao javna i privatna doga─Ĺanja, te je radio na brojnim dru┼ítveno-anga┼żiranim projektima. Za sebe ka┼że da mu je emocija prioritet u prikazu, a svjetlo ono ─Źime je zaokupljen. Kad nije iza fotoaparata, bavi se djingom, sportskim aktivnostima (Yoga, penjanje) i socijalizacijom.

Branimir Lazanja, autor logotipa i etikete Da-Mogu

Grafi─Źki dizajner koji se uz to bavi i art direkcijom i kreativnom direkcijom reklama i kratkih filmova, pisanjem scenarija, dobitnik je oko 70 nacionalnih i me─Ĺunarodnih stru─Źnih nagrada i priznanja. Njegovi radovi iz podru─Źja grafi─Źkog dizajna objavljuju se u me─Ĺunarodnim publikacijama. Vodi vlastitu agenciju za dizajn i ogla┼íavanje ÔÇô Najlon.

MEDIJI O NAMA

NAJBOLJA KVALITETA

S puno pa┼żnje i ljubavi ispletena je svaka kapa u na┼íoj kolekciji.

SIGURNO PLA─ćANJE

pouze─çem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno), PayPal-om, KEKS pay-om, kriptovalutama

BRZA I BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava za narud┼żbe iznad 700 kn

PODRŠKA PRI KUPNJI

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-mail adrse: info@damogu.org