FAQ

FAQ

Iz galerije proizvoda odaberite željeni model, boju i veličinu. Dodajte proizvod u košaricu. Kada završite s kupnjom kliknite na “Košaricu” (ikona u gornjem desnom kutu). Provjerite sve detalje odabranih proizvoda (količinu, boju, veličinu, model…), a zatim nastavite s kupnjom. Unesite svoje podatke za dostavu, te način i podatke o plaćanju. Provjerite jesu li uneseni podaci točni i potvrdite narudžbu.

Narudžbe putem telefona nisu moguće ali vam stojimo na raspolaganju na adresi info@damogu.org za sva dodatna pitanja koja imate u vezi naših proizvoda i kupovine.

Ne morate se registrirati prilikom kupnje, ali ukoliko se registrirate, možete pratiti sve svoje dosadašnje narudžbe, kreirati listu želja, možete spremiti sve svoje podatke za plaćanje i dostavu kako bi Vaša iduća kupnja bila brža, te primati naš newsletter s najnovijim ponudama i pogodnostima.

Po svakoj uspješno provedenoj narudžbi generira se nalog koji možete pregledati na adresi elektroničke pošte koju ste predali prilikom kupnje. Detalje vaše narudžbe možete pronaći i u gorenjem desnom kutu kod košarice – MOJ RAČUN.

Kupac naručene proizvode preko naše stranice može platiti:

  • Kreditnim karticama jednokratno
  • Transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna
  • Pouzećem
  • KeksPay
  • PayPal
  • Kriptovalutama

Prilikom kupovine na www.damogu.org nije moguće je obročno plaćanje kreditnim karticama.

Nudimo podršku pri kupnji, dovoljno je da nam pošaljete e-mail na info@damogu.org. Na upite odgovaramo od ponedjeljka do petka u radno vrijeme od 9h do 16h. Rado ćemo Vam pomoći oko bilo koje poteškoće na koju eventualno naiđete.

Da. Cijena dostave za sve zemlje navedena je na poveznici Troškovi dostave.

U slučaju da želite dostavu na drugu adresu, prilikom kreiranja narudžbe odaberite mogućnost: „Dostaviti na različitu adresu“.

Povrat i zamjena proizvoda moguća je. Više detalja na poveznici Reklamacije i povrati.

Kupnja putem našeg webshopa u potpunosti je sigurna. Sve detalje možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti i sigurnosti, Uvjetima kupnje, te u Zaštiti osobnih podataka.