Beneficije

Beneficije

PROGRAM ODANOSTI

Community Donor Branda Da-Mogu

Uplatom u visini od 3.000,00 kn (398,16€), postajete Community Donor Branda Da-Mogu te ćete nadalje svake godine dobiti na dar 2 kape (po svome izboru) iz aktualne kolekcije pletenih kapa Da-Mogu. Darujemo vas u prosincu tekuće godine.

Uplatom u visini od 7.500,00 kn (995,42€), postajete Major Community Donor Branda Da-Mogu te ćete nadalje svake godine dobiti na dar 4 kape (po svome izboru) iz aktualne kolekcije pletenih kapa Da-Mogu. Darujemo vas u prosincu tekuće godine.

POPUSTI

Kupite 4 dobijete 5 kapa

Birajte i naručite kape za cijelu obitelj, prijatelje ili kolegice i kolege. Neovisno o grupi ljudi odnosno vašoj izabranoj zajednici za koju kupujete kape, ako se odlučite za kupovinu 5 kapa, 1 kapa je uvijek besplatna. Odnosno, u slučaju kupovine 10 kapa, 2 kape su besplatne… Međutim, ako naručujete 20 kapa ili više, javite nam se kako bismo vam poslali personalizirani popust i predložili nagradu za vašu odanost Da-Mogu inicijativi J

NAGRADE

Fotografija mjeseca

Svaki mjesec nagrađujemo autora/icu 1 sjajne fotografije naše kape na vašoj glavi, u prirodi, na ulicama grada, na selu, običnim i neobičnim eksterijerima. Nagrađujemo vas za posebnu, kreativnu, osebujnu, u eksterijeru učinjenu fotografiju nagradom u vidu 1 besplatne kape iz naše kolekcije (uz besplatnu dostavu na vašu poštansku adresu).

NAJBOLJA KVALITETA

Naše pletilje su predane, iskusne, pletu ili heklaju najčešće od mladih dana. S puno pažnje i ljubavi ispletena je svaka kapa u našoj kolekciji. Odlučili smo se za merino vunu, zbog puno razloga. Osim što se radi o vuni najviše razine kvalitete, delikatna je i prilagođena za najosjetljivije tipove kože. Naručujemo od provjerenih dobavljača, jer nam je jednako važno biti društveno odgovorno poduzeće koje srbi o osjetljivim skupinama kao i o okolišu te posebno o tretmanu životinja. Na ovaj način možemo biti u tijeku kako porijekla vune tako i prerade i proizvodnje prediva, odnosno proizvoda koje koristimo za pletenje i heklanje naših kapa. Prediva koja koristimo za naše kape imaju certifikate OEKO-TEX® i GOTS ®.

SIGURNO PLAĆANJE

TAJNOST PODATAKA

Da-Mogu d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje pravnih obveza. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici društva Da-Mogu d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti svojih korisnika i kupaca.

Da-Mogu d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da obrađuje samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza/narudžbi, koji su navedeni.

 

SIGURNOST PLAĆANJA

Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.damogu.org, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.

Ako se odlučite za korištenje PayPal internetskog servisa za plaćanje, vaša narudžba bit će preusmjerena na internetsku stranicu PayPal.com. Preduvjet za ovaj način plaćanja je da imate valjan PayPal korisnički račun. Za više informacija o ovoj usluzi posjetite stranicu www.paypal.com. Prednost ovog načina plaćanja je zaštita kupaca koju PayPal nudi svojim korisnicima.

PODRŠKA PRI KUPNJI

Svakim radnim danom od 9h do 16h na raspolaganju smo vam na e-mail adresi info@damogu.org. Za sva pitanja pristigla do 13h, nastojat ćemo vam odgovoriti istoga dana u što kraćem roku. Za pitanja pristigla nakon 16h odgovorit ćemo vam naredni radni dan, a za pitanja pristigla subotom, nedjeljom i neradnim danima, dobit ćete odgovor prvi radni dan.